Slimme technologie voor toekomstbestendige zorg

Zorgvastgoed waarop je kunt vertrouwen. Flexibel aanpasbaar op nieuwe wensen. En bovendien duurzaam en comfortabel. Dát is onze cure-business.

In ziekenhuizen, klinieken, cleanrooms en laboratoria is altijd wel iets belangrijkers te doen dan het beheer en onderhoud van deze gebouwen. Patiënten en onderzoek gaan voor. Tegelijkertijd moeten de gebouwsystemen nooit falen, want ook daar hangen levens van af. Daarom is het des te belangrijker dat ook de zorg voor het vastgoed in goede handen is.

Veiligheid en continuïteit voorop

Zorgmedewerkers zijn altijd in beweging, dus zorgen wij dat de installaties die hen ondersteunen dat ook zijn. Met ons digitale platform PULSE monitoren we 24/7 de prestaties van installaties als liften, luchtbehandelingskasten en verwarmingssystemen. Met de inzichten uit deze data doen we het juiste onderhoud vóórdat een storing kan optreden. Ook in buitengewone situaties. We bouwen een zes ton wegende MRI-scanner in of vervangen het luchtbehandelingssysteem van een OK, terwijl de zorg in de ruimte ernaast gewoon doorgaat.

Installaties werken altijd omdat we onderhoud doen vóór er storingen zijn

Flexibel ten dienste van de zorg

Meer bedden, minder spreekkamers of een CT-ruimte erbij. De zorgvraag verandert, en daarmee ook de wensen voor het zorgvastgoed. Doordat wij nauw samenwerken met medische leveranciers, draaien we onze hand niet om voor vervanging, verplaatsing of onderhoud van complexe medische installaties. En door de bezetting in het gebouw digitaal te monitoren, adviseren wij hoe je kamers en zalen optimaal kunt benutten. Met onze digitale vinger aan de pols wín je ruimte.

Door ver vooruit te plannen, voorkomen we financiële verrassingen

Duurzaam én betaalbaar zorgvastgoed

Wij begrijpen dat de belangrijkste investering van de zorg in haar patiënten is. Daarom moet beheer en onderhoud betaalbaar blijven. Ook als er investeringen nodig zijn in duurzame maatregelen. Verduurzaming – zoals vervanging van installaties – plannen we daarom op natuurlijke momenten in het meerjarenonderhoudsplan (MJOP). En we stippelen samen een ideale roadmap uit op basis van jouw duurzaamheidsambities. Van beter energiemanagement tot een compleet energieneutraal pand – wat je ambitie ook is, door ver vooruit te plannen ontstaan er geen financiële verrassingen.

Ben Alen, manager Healthcare

Wil je eens sparren over hoe Worksphere jou kan helpen je zorgvastgoed duurzaam, kostenefficiënt en toekomstproof te maken? Ik ga graag met je in gesprek:


+31 (0)6 5331 4170

Onze projecten in de zorg

Project

High performance in de high care omgeving van HMC

Lees meer
Lees meer over High performance in de high care omgeving van HMC

Project

Hypermoderne OK’s voor MMC

Lees meer
Lees meer over Hypermoderne OK’s voor MMC

Project

Engineering hybride operatiekamer in BIM

Lees meer
Lees meer over Engineering hybride operatiekamer in BIM

Artikel

Hypermoderne neuro-angiokamer aanwinst voor spoedeisende hulp HMC Westeinde

Lees meer
Lees meer over Hypermoderne neuro-angiokamer aanwinst voor spoedeisende hulp HMC Westeinde

Artikel

Modernste OK-complex van Nederland geopend

Lees meer
Lees meer over Modernste OK-complex van Nederland geopend

Artikel

Nieuwe OK’s voor Bethesda Hoogeveen

Lees meer
Lees meer over Nieuwe OK’s voor Bethesda Hoogeveen

Artikel

Slimme technologie voor het ziekenhuis van de toekomst

Lees meer
Lees meer over Slimme technologie voor het ziekenhuis van de toekomst

Project

Hypermoderne OK’s voor MMC

Lees meer
Lees meer over Hypermoderne OK’s voor MMC

Artikel

Zorg tijdens de crisis: we klaren de klus altijd

Lees meer
Lees meer over Zorg tijdens de crisis: we klaren de klus altijd

Lees meer

Neem contact op

Wil je eens sparren over hoe wij kunnen helpen je zorgvastgoed duurzaam, kostenefficiënt en toekomstproof te maken? Onze manager Healthcare Ben Alen gaat graag met je in gesprek.

In welke markt ben jij actief?

Maatwerkoplossingen leveren kan alleen met domeinkennis per markt. Die hebben wij als marktgericht technologiebedrijf in huis.