Prettige en gezonde kantoren voor iedereen

Tijd-, plaats- en apparaatonafhankelijk werken in een gezond en duurzaam kantoor met gelegenheid om collega’s te ontmoeten. Daar zorgen wij voor.

De rol van gebouwen verandert, bijvoorbeeld door maatschappelijke ontwikkelingen. Zo stelt Het Nieuwe Werken andere eisen aan de opzet en inrichting van kantoren dan vroeger. Er is behoefte aan meer taakgerichte ruimtes en plekken om elkaar te ontmoeten. Kantoren kunnen efficiënter ingericht worden en huisvestingskosten kunnen dalen. Verder is verduurzaming nodig om de CO2-uitstoot te verminderen. Toenemende wet- en regelgeving vraagt om kantoren die energiezuinig of zelfs energieneutraal worden. Worksphere speelt creatief in op deze eisen, met flexibele huisvestingsconcepten. Zo behouden jouw kantoorgebouwen ook op lange termijn hun waarde. Dat is prettig met het oog op de conjunctuurgevoelige kantorenmarkt.

Gehele levenscyclus
Voor zowel commercieel als maatschappelijk vastgoed renoveren én revitaliseren we kantoorgebouwen. We geven leegstaande kantoren met bouwkundige maatregelen en innovatieve technieken een nieuw leven als flexkantoor, appartementencomplex of multifunctionele locatie. En we passen bestaande kantoren aan op Het Nieuwe Werken, waarbij we ook verduurzamingsmaatregelen meenemen. Dit alles met de gehele levenscyclus van het gebouw voor ogen.

Eindgebruikers staan centraal
Ook met het technisch beheer, onderhoud van installaties en op het gebied van facilitaire dienstverlening kunnen we je helpen met gedigitaliseerde technieken. Uiteraard staan daarbij de eindgebruikers van het gebouw altijd centraal. Een prettige werkomgeving en een goed binnenklimaat leiden namelijk tot een hogere productiviteit, betere gezondheid en minder verzuim. Tegen een optimale prijs/kwaliteitverhouding nemen wij jou alle zorg uit handen. Zo creëeren we voor iedereen een prettige en gezonde werk- en verblijfsomgeving.