KPI Managementdashboard

Wij richten voor u het managementdashboard in. Dit dashboard geeft u actuele inzage in de status van de KPI’s en kan desgewenst met klant specifieke managementinformatie worden aangevuld.

U kunt de status van de KPI’s volgen middels uw KPI-managementdashboard, waarvan wij onderstaande voorbeeld-screenshots hebben ingevoegd. In het downloadbestand (na de laatste screenshot) worden deze op volledige grootte weergegeven.

KPI managementdashboard hoofdscherm
Het hoofdscherm geeft in één overzicht de status van de KPI’s weer, waarbij er tevens aanvullende (wenselijke) informatie kan worden weergegeven.
Dit managementdashboard is voor onze huidige klant ‘Stichting VanBoeijen’ samengesteld.

KPI Wet- en regelgeving
Per KPI kan er verder op de voortgang worden ingezoomd.
Zo kan er in deze KPI ‘wet- en regelgeving’ selecties worden gemaakt in de status van de voortgang met splitsing in wettelijk en niet-wettelijk verplicht.

Trendanalyse meldingen
Naast de KPI ‘aantal storingen’ die op het hoofdscherm zijn opgenomen, kunnen er verscheidene trendanalyses worden weergegeven.
Zo is onze huidige klant ‘Stichting VanBoeijen’ geïnteresseerd in trendanalyses voor storingsmeldingen en regiemeldingen.

Implementatiedashboard

Tijdens de transitiefase heeft u op ieder moment inzicht en grip op de voortgang van de implementatie doordat wij een implementatiedashboard inrichten.