Bouwen aan een duurzame leefomgeving

Wat wij doen heeft impact. Ook als het gaat om maatschappelijke vraagstukken. Daarom willen we als Worksphere het voortouw nemen en actief investeren in een duurzame leefomgeving.

Bouwen aan een betere leefomgeving begint met oog hebben voor de impact die onze activiteiten hebben op die omgeving. Hoe kunnen wij een positief effect hebben op het klimaat en de samenleving? Door afval te scheiden en duurzaam te bouwen, door duurzaam beheer met PULSE tot ons vitaliteitsbeleid en de beperking van de CO2-uitstoot gemonitord via de CO2-prestatieladder, bijvoorbeeld. Maar we kunnen samen nog méér!

Mvo en SDG

We hebben ons laten inspireren door de Sustainable Development Goals (SDG’s) of Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Zo zetten wij ons in voor goede gezondheid en welzijn (SDG 3), kwaliteitsonderwijs (SDG 4), betaalbare en duurzame energie (SDG 7), duurzame steden en gemeenschappen (SDG 11) en verantwoorde consumptie en productie (SDG 12). Thema’s waar wij met onze dagelijkse activiteiten impact kunnen maken. En dat is niet moeilijk, omdat we dichtbij beginnen.