Zonder hinder werken aan verkeers- knooppunten

Een nieuw station of gerenoveerde terminal. Wij (ver)bouwen zonder dat de reiziger er iets van merkt.

Mobiliteitsknooppunten als stations, havens of luchthaventerminals zijn onmisbaar voor een goede doorstroming van het verkeer over spoor, weg en water. Onderhoud en ontwikkeling van deze knooppunten is daarom essentieel. Denk aan de bouw of revitalisatie van een terminal op een vliegveld. Of de bouw van een OV-terminal of station. Of bouw en verbouw van remises voor treinen en trams, fietsenstallingen, parkeergarages en P&R-gebieden. Worksphere werkt in nauwe samenwerking met partners aan projecten om mobiliteitsknooppunten te realiseren en te renoveren.

Hoe kunnen we je helpen op het gebied van mobiliteit?
Bij Worksphere staat werken aan de gebouwde omgeving centraal. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen reizigers tijdens de werkzaamheden zonder hinder gebruik maken van het mobiliteitsknooppunt. Treinen rijden gewoon door, gates op de luchthaven zijn gewoon beschikbaar en winkels houden de deuren open. Onze expertise is een integrale aanpak, waarbij de bouw en techniek samenkomen.

Voorbeelden van onze werkzaamheden zijn:
• Nieuwbouw en renovatie met innovatieve technieken, bijvoorbeeld een klimaatplafond, speciale beglazing en groene wanden
• Nieuwe perrons en vloeren aanleggen
• Aanleg van parkeergarages en fietsenstallingen

We houden hierbij altijd de economische- en veiligheidsbelangen in het oog: van de opdrachtgever én van ondernemers, gebruikers en bezoekers.