EcoVision: ambities en doelstellingen bepalen

Verduurzaming begint met een ambitie. Voldoen aan de wettelijke eisen, bijvoorbeeld, of juist een voorloper zijn. Samen maken we je doelen helder.

Wat wil je bereiken op het gebied van verduurzaming? Op welke termijn en met hoeveel budget? Hoe ontwikkelt het bedrijf zich en wat betekent dit voor de huisvestingsvraag? Hoe ziet het meerjarenonderhoudsplan (MJOP) eruit en hoe valt het te combineren met de energiemaatregelen? Aan de hand van zulke vragen bepalen we jouw duurzame ambities en doelstellingen voor nu en later. Dat noemen we: EcoVision.

Wegwijs

De basis is om met vooruitziende blik te voldoen aan alle wetten en regels. Dat alleen is al best complex. Onze experts maken je wegwijs in deze wirwar van eisen. We zetten op een rij wat er in ieder geval moet gebeuren om jouw panden toekomstbestendig te houden. Maar mogelijk wil je nog extra stappen zetten, bijvoorbeeld naar een energieneutrale bedrijfsvoering. Een snelle of verregaande verduurzaming kan een voorsprong in de markt opleveren. Zijn er kansen om die voorsprong te verzilveren in omzetgroei, dan vormt dit een heel interessante investering.

Startschot

Als strategisch gesprekspartner overzien we het hele plaatje – van basiseisen in de regelgeving tot kansrijke innovaties. Door de juiste vragen te stellen, maken we inzichtelijk wat voor jouw panden de wensen, mogelijkheden en vereisten zijn. Het resultaat van dit proces is dat er een heldere en realistische ambitie op papier staat. Een startdocument voor de verduurzaming van je gebouwen. Met een focus op energie, maar ook aandacht voor circulariteit, logistiek, afval, natuur en gebruikerscomfort.

Meer weten?

Wil je samen met ons je ambities en mogelijkheden in kaart brengen? We lichten onze aanpak graag verder toe. Neem voor een afspraak contact met ons op.

Ecolution: de reis van strategie naar resultaat

Worksphere verzorgt de hele verduurzamingsreis van je vastgoed. Die reis begint bij jouw ambities en brengt je via een verbeterplan en de vakkundige uitvoering tot aan een datagedreven beheer met gegarandeerde prestaties. Elk van deze stappen bieden we ook losstaand aan. Of het nu gaat om een grote vastgoedportefeuille of één gebouw, om een complexe of een eenvoudige vraag – samen met jouw vinden onze energieconsultants de beste aanpak voor jouw situatie.

Meer weten?

Wil je samen met ons je ambities en mogelijkheden in kaart brengen? We lichten onze aanpak graag verder toe. Neem voor een afspraak contact met ons op.