EcoPerformance: exploiteren met prestatiegarantie

24/7 monitoring en altijd het juiste onderhoud op het juiste moment. Met EcoPerformance heb je de zekerheid dat je gebouw optimaal presteert.

Datagedreven beheer

Belofte maakt schuld. In de EcoScan en de EcoRoadmap hebben we specifieke energieprestaties en terugverdientijden bepaald. Na het toepassen van de oplossingen is het zaak deze beloftes waar te maken. Te zorgen dat alle systemen goed samenwerken en dat ze bereiken wat we willen. Dit doen we door alle installaties continu (op afstand) in de gaten te houden en te finetunen. Zo garanderen we de afgesproken energieprestaties.

Inzicht en transparantie

Een ideaal instrument voor deze data gedreven aanpak is ons eigen platform PULSE Core. Hiermee monitoren we gebouwen 24/7. Zo ontstaat een helder en nauwkeurig inzicht in de energieprestaties. Mogelijke verbeterpunten leiden meteen tot passende maatregelen. Ook maakt deze aanpak voorspelbaar onderhoud mogelijk. Met het juiste onderhoud op het juiste moment voorkomen we storingen en verlengen we de levensduur van installaties.

Werken vanuit heldere data maakt niet alleen de gebouwprestaties transparant, maar ook onze rol als onderhoudspartij. Je weet dus altijd precies wat we voor je doen.

Meer weten?

Zekerheid, transparantie, gegarandeerde prestaties. Profiteer je ook graag van een datagedreven gebouwbeheer? Neem contact met ons op voor een kennismaking.

Ecolution: de reis van strategie naar resultaat

Worksphere verzorgt de hele verduurzamingsreis van je vastgoed. Die reis begint bij jouw ambities en brengt je via een verbeterplan en de vakkundige uitvoering tot aan een data gedreven beheer met gegarandeerde prestaties. Elk van deze stappen bieden we ook losstaand aan. Of het nu gaat om een grote vastgoedportefeuille of één gebouw, om een complexe of een eenvoudige vraag – samen met jouw vinden onze energieconsultants de beste aanpak voor jouw situatie.

Meer weten?

Zekerheid, transparantie, gegarandeerde prestaties. Profiteer je ook graag van een datagedreven gebouwbeheer? Neem contact met ons op voor een kennismaking.