Toekomstgericht verduurzamen met Ecolution

De complete aanpak voor een toekomstgerichte verduurzaming van gebouwen. Samen bereiken we je ambities in de energietransitie.

Als gebouweigenaar sta je voor een complexe opgave. De energietransitie in Nederland is in volle gang, aangejaagd door wet- en regelgeving. Maar verduurzamen kan op vele manieren en iedere situatie is anders. Dus rijst de vraag: welke maatregelen en investeringen zijn voor jouw vastgoed het meest zinvol en rendabel? En wat is de slimste planning? Hoe haal je het meest uit de lifecycle van je installaties? Als jouw partner in de energietransitie helpen we je om deze puzzel te leggen.

De reis van strategie tot resultaat

De verduurzaming van gebouwen zien we als een reis. Wat heb je voor die reis nodig? Allereerst een duidelijk doel. En inzicht in waar je nu staat en in welke richtingen je kunt vertrekken. Vervolgens een passende en slimme route. En natuurlijk een vakkundige uitvoering van de concrete stappen die je wilt zetten.

We leggen het liefst deze hele reis met jouw af, vanaf het begin. We kunnen dan garanderen dat je de afgesproken doelen bereikt. Want we zijn niet van de vrijblijvende adviezen, we voegen graag de daad bij het woord. Onze kracht is dus een totaaloplossing met prestatiegarantie. Dit noemen we:  Worksphere Ecolution.

Natuurlijk kun je onze expertise ook inzetten voor een deel van de reis. Bijvoorbeeld voor een uitgekiend verbeterplan. Of voor een technisch of bouwkundig project. Hieronder zie je uit welke stappen de aanpak van Ecolution bestaat.

 Succesfactor: datagedreven aanpak

Van advies tot exploitatie – we werken altijd vanuit bewijsbare inzichten. Die bereiken we via innovatieve sensortechnologie en data-analyse, met ons digitale platform PULSE Core, verrijkt met de ervaring en expertise van onze mensen. In de beheerfase heb je dankzij realtime data altijd de regie over de energieprestatie van het gebouw. We monitoren, analyseren, voorspellen én verbeteren continu deze prestaties. Met als resultaat een gerichte besparing, voorspelbare kosten en een hogere waarde van het vastgoed.

Bondgenoten: geïnspireerde gebruikers

Niet alleen de technische systemen, ook het menselijke gedrag bepaalt hoe een gebouw presteert. We maken de gebruikers daarom tot bondgenoten in de verduurzaming, door hen te inspireren tot klimaatbewust handelen en slimme keuzes. We doen dit via een energieteam, waarin de gebouweigenaar, gebruikers en wij als dienstverlener samenwerken. Het duurzame gebouw draagt voor de gebruikers zo bij aan een comfortabele, gezonde en inspirerende omgeving.

Neem contact op

Wil je samen met ons je ambities en mogelijkheden in kaart brengen? We lichten onze aanpak graag verder toe. Neem voor een afspraak contact met ons op.

De kracht van Worksphere Ecolution
• One-stop-shop voor verduurzaming van vastgoed
• Datagedreven aanpak, verrijkt met vakmanschap
• Advies met prestatiegarantie
• Integraal en multidisciplinair
• Ruime ervaring en track record bij grote en kleine organisaties
• Lifecyclebenadering van advies tot en met realisatie

Expert aan het woord

Artikel

Circulariteit: wat is het en hoe begin je eraan?

Lees meer
Lees meer over Circulariteit: wat is het en hoe begin je eraan?

Artikel

Ecolution: jouw gids tijdens de reis van verduurzaming, Rob Daams blogt

Lees meer
Lees meer over Ecolution: jouw gids tijdens de reis van verduurzaming, Rob Daams blogt

Artikel

Verduurzamen met EED: van scan naar routekaart met Worksphere Ecolution. Gijs blogt

Lees meer
Lees meer over Verduurzamen met EED: van scan naar routekaart met Worksphere Ecolution. Gijs blogt

Artikel

Verduurzamen: houd het beheersbaar

Lees meer
Lees meer over Verduurzamen: houd het beheersbaar

Artikel

Vastgoed in balans met BREEAM – Worksphere

Lees meer
Lees meer over Vastgoed in balans met BREEAM – Worksphere

Artikel

EcoVision: het start met een ambitie – Worksphere

Lees meer
Lees meer over EcoVision: het start met een ambitie – Worksphere

Artikel

Robert blogt: verduurzamen doe je met data

Lees meer
Lees meer over Robert blogt: verduurzamen doe je met data

Neem contact op

Wil je samen met ons je ambities en mogelijkheden in kaart brengen? We lichten onze aanpak graag verder toe. Neem voor een afspraak contact met ons op.