EcoAction: maatregelen ontwerpen en uitvoeren

Van doel naar daad: in deze fase werken we de gekozen maatregelen verder uit in een maakbaar ontwerp en worden de plannen werkelijkheid.

Doen wat wérkt

Is het verbeterplan gereed, dan is het de hoogste tijd om te starten met de uitvoering. Onze kracht als technologiebedrijf ligt niet alleen in slimme adviezen, maar juist ook in de knowhow om ze te realiseren. De plannen zijn dan ook opgesteld vanuit grote expertise en ruimte ervaring met wat werkt – ze zijn dus precies zo uit te voeren als ze bedoeld zijn. En dat terwijl tijdens de werkzaamheden het gebouw gewoon beschikbaar blijft.

Alle expertises in huis

De uitvoering van een concreet verbeterplan kunnen we voor je organiseren als een turnkeyproject, waarbij we jou als opdrachtgever compleet ontzorgen en zelf alle bouwpartners aansturen. We hebben hiervoor een sterke combinatie van expertises in huis: werktuigbouwkunde, elektrotechniek én bouwkunde. Het resultaat is een gestroomlijnd en efficiënt proces waarin alle werkzaamheden goed op elkaar aansluiten. Natuurlijk kunnen we ook een bouwteam vormen als er al specifieke bouwpartners zijn waarmee je wilt samenwerken.

Maatregelen uitgevoerd, en dan?

Resultaten, dat is waar het om gaat. Meetbaar, bewezen en telkens verder aangescherpt. Dat is waar onze datagedreven aanpak om de hoek komt kijken. We noemen dat EcoPerformance.

Meer weten?

Op zoek naar passende energiebesparende maatregelen voor je gebouw? Of je nu al heel specifieke plannen hebt, of alleen nog maar een vage ambitie, we staan helemaal voor je klaar.

Ecolution: de reis van strategie naar resultaat

Worksphere verzorgt de hele verduurzamingsreis van je vastgoed. Die reis begint bij jouw ambities en brengt je via een verbeterplan en de vakkundige uitvoering tot aan een data gedreven beheer met gegarandeerde prestaties. Elk van deze stappen bieden we ook losstaand aan. Of het nu gaat om een grote vastgoedportefeuille of één gebouw, om een complexe of een eenvoudige vraag – samen met jouw vinden onze energieconsultants de beste aanpak voor jouw situatie.

Meer weten?

Op zoek naar passende energiebesparende maatregelen voor je gebouw? Of je nu al heel specifieke plannen hebt, of alleen nog maar een vage ambitie, we staan helemaal voor je klaar.