Met onze domeinkennis leveren we maatwerk

Maatwerkoplossingen leveren kan alleen met domeinkennis per markt. Die hebben wij als marktgericht technologiebedrijf in huis.

Worksphere is een marktgericht technologiebedrijf. We richten ons op specifieke marktsegmenten. Daardoor bouwen we steeds meer domeinkennis op, kunnen we makkelijker de vraag achter de vraag vaststellen en bieden we je oplossingen op maat. Van advies tot en met langdurige exploitatie. Jouw behoeften als klant zijn daarbij ons uitgangspunt.

Vastgoed

Energiezuinige, gezonde en comfortabele kantoren. Waarin medewerkers tijd-, plaats- en apparaat-onafhankelijk kunnen werken. Wij kunnen daarvoor zorgen, als ontwikkelaar en bouwer, maar ook via revitalisering of technisch beheer en onderhoud.

Hoe we dat doen? Lees verder

Zorg

Zorgvastgoed waarop je kunt vertrouwen. Flexibel aanpasbaar op nieuwe wensen. En bovendien duurzaam en comfortabel. Waarbij alles draait om de gebruiker. Dát is onze cure-business.

Meer weten? Lees verder over slimme technologie voor toekomstbestendige zorg

Onderwijs

Gebouwen inspireren. Waar studenten en docenten zich comfortabel voelen. En die meebewegen met nieuwe wensen. Dat is onze belofte.

Meer weten? Lees verder over duurzame en inspirerende onderwijsomgevingen voor betere leerprestaties.

Mobiliteit

Wij hebben binnen Worksphere alle expertise onder één dak voor bouw en onderhoud van mobiliteitsknooppunten. We kunnen werken aan stations, luchthavens, rails en het wegennetwerk zonder dat de reiziger er hinder van ondervindt en terwijl het verkeer gewoon doorstroomt.

Lees meer over werken aan mobiliteitsknooppunten

Industrie

Food & Beverage

 Produceren tegen zo laag mogelijke kosten. En op een duurzame manier. Met een data gedreven aanpak bereiken we dit voor je. Dát is onze kracht. Jouw productieproces moet altijd veilig en gestroomlijnd verlopen. Met onze proceskennis en ervaring op het gebied van elektro en instrumentatie, implementeren en optimaliseren we de procesautomatisering van jouw productieproces.

Hoe smart is jouw productieproces? 

High Tech Clean

Een cleanroom is een fikse investering. Met onze integrale aanpak, uitgekiend ontwerp én slimme datatechnieken houd je de kosten zo laag mogelijk. En voorkom je onnodige uitval van de cleanroom. Worksphere ontwerpt, bouwt, valideert en onderhoudt cleanrooms. Met ons als partner kies je voor een integrale aanpak.

Hoe? Lees hier hoe onze gezamenlijke kennisbundeling leidt tot de ideale cleanroom.

 

Datacenters

Onze informatiesamenleving vraagt om een continue beschikbaarheid van dataverkeer. Bovendien wordt van datacenters steeds meer verwacht dat ze zo energiezuinig mogelijk zijn. Wij kunnen je helpen met onderhoud en beheer, renovatie of nieuwbouw van je serverruimte.

Lees meer over continue beschikbaarheid van data

Meer weten?

Met onze domeinkennis leveren we maatwerk