Maak kennis met onze diensten

De diensten van SPIE Building Solutions

Wat SPIE Building Solutions (Worksphere) doet:

Ecolution

De integrale aanpak voor een toekomstgerichte verduurzaming van gebouwen. Samen bereiken we je ambities in de energietransities.

Hoe we dat doen?  Ga naar Ecolution

Exploiteren

Een prettige en gezonde omgeving zorgt voor tevreden, fitte en productieve medewerkers. Wij exploiteren jouw gebouw met oog voor de gehele levensduur. Dit leidt tot meer kwaliteit, duurzaamheid en besparingen.

Meer weten? Ga naar Exploiteren.  

Beheren en Onderhouden

Onze vakmensen zorgen ervoor dat jouw gebouw 24/7 in perfecte staat verkeert. We nemen alle zorg uit handen en zorgen voor één duidelijk aanspreekpunt. Zo ben je verzekerd van comfort en gemak.

Meer weten? Ga naar Beheren en Onderhouden.

Specifiek beheer en onderhoud

Bekijk ook wat we doen in beheer en onderhoud van transportmiddelen (liften, roltrappen, rolpaden glaswasinstallaties, automatische deuren)

Realiseren

We zijn experts in innovatief en toekomstbestendig (ver)bouwen. Samen met jou realiseren we hoogwaardige gebouwen waarin mensen optimaal functioneren en zich goed voelen.

Lees meer over Realiseren.

Ontwikkelen en Revitaliseren

Bij het ontwikkelen van vastgoedprojecten creëeren we mogelijkheden om de kwaliteit van de verblijfsomgeving te verbeteren. Onze specialiteit is het combineren van functies, zoals infrastructuur en werken. Via revitalisering geven we oude gebouwen een tweede leven.

Meer weten? Ga naar Ontwikkelen en Revitaliseren.