Worksphere en technologieleverancier Cyviz bundelen krachten

Worksphere en Cyviz bundelen de krachten voor het leveren en onderhouden van high performance audiovisuele oplossingen voor onder andere conferentiezalen, controlekamers en experiencecentra op basis van het Cyviz Easy platform.

“De samenwerking met Worksphere is voor Cyviz een gigantische stap in West-Europa. De combinatie biedt een unieke kans om turnkey oplossingen te leveren voor hybride werken, veilige meldkamers en experience centers. Zowel Worksphere als Cyviz streven naar de hoogste kwaliteit en top-notch service. Samen zijn we in staat duurzame en toekomstbestendige oplossingen te creëren voor onze klanten,” aldus John van Laerhoven, Regio Directeur Benelux bij Cyviz.

“Als Worksphere zijn we trots op dit strategische partnerschap. Deze samenwerking is een perfecte aanvulling op ons dienstenportfolio en stelt ons in staat klanten binnen diverse marktsegmenten gecertificeerde audiovisuele oplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste standaard op het gebied van systeembetrouwbaarheid en cyber security”, aldus Oscar Arenz, Manager Operations bij Worksphere.

Om de ambities van Cyviz te benadrukken, lokale klanten te ondersteunen en de samenwerking met Worksphere te optimaliseren, heeft Cyviz een lokaal kantoor in Utrecht opgezet.

John van Laerhoven (Regional Director Cyviz) en Oscar Arenz (Manager Operations)

Over Cyviz
Cyviz is een wereldwijde technologieleverancier voor gestandaardiseerde vergaderruimtes, controlekamers en experience centers. Sinds 1998 stelt Cyviz haar klanten, op basis van de hoogste eisen op het gebied van bruikbaarheid, veiligheid en kwaliteit, in staa om te verbinden, te visualiseren en samen te werken in een hybride wereld. De IT-gestuurde turnkey oplossingen zijn eenvoudig te implementeren, te beheren en te ondersteunen via één platform. Cyviz is genoteerd op Euronext Growth aan de Beurs van Oslo.

Meer informatie op Cyviz.com

Over Worksphere
Worksphere, met het hoofdkantoor in Utrecht en 10 vestigingen verspreid over Nederland, is een specialist in technisch beheer- en onderhoud met een integrale aanpak die datagestuurde methoden en expertise gebruikt om gebouwen slimmer en duurzamer te maken. Worksphere werd eerder dit jaar geacquireerd door SPIE Nederland.

Meer informatie
Oscar Arenz (Manager Operations)
E-mail: oscar.arenz@spie-ws.com
Tel:      +31 (0)6 11 24 51 59

John van Laerhoven (Regional Director Cyviz)
E-mail: john.vanlaerhoven@cyviz.com
Tel:      +31 (0)6 49 38 91 59

Lees ook het officiële persbericht op de website van Cyviz