Altijd de ideale werkplek – én de beste benutting

Het is onmisbaar voor smart buildings en nieuwe werkplekconcepten: een slimme koppeling tussen mens en gebouw. En dat is precies wat de PULSE Workspace app biedt – altijd en overal een passende en gezonde werkplek reserveren, voor jezelf of een team.

Welkom in de nieuwe werkelijkheid

Hybride, flex, agile of gewoon het nieuwe werken – hoe je het ook noemt, we gebruiken onze kantoorgebouwen anders dan vroeger. Elke dag met z’n allen naar kantoor en daar vaste plekken innemen? Spiekend langs vergaderruimtes lopen om te zien of er een vrij is? Die tijd is voorbij. We willen zelf beslissen waar, wanneer en met wie we werken. We willen weten dat het op die plek plezierig en gezond werken is. En we willen makkelijk collega’s kunnen vinden en met hen afspreken.

Altijd grip op waar, wanneer en met wie je werkt Gemak en gezondheid zijn nog nooit zo belangrijk geweest

Benutting en besparing

De PULSE Workspace app vormt de digitale verbinding tussen mens en gebouw. Medewerkers reserveren anytime, anywhere de juiste werkplek én krijgen inzicht in de comfortwaarden. Via indoormapping is men snel op de plek en de PULSE Workspace app geeft inzicht in de werkplekken waar collega’s zitten.

Tegelijk geeft al die realtime gebruikersdata heel bruikbare inzichten in de bezetting en capaciteit van het gebouw. Inzichten die beheerders kansen bieden voor een betere benutting en lagere huisvestingskosten. Zo is de smartphone-app al snel niet weg te denken bij een toekomstbestendig gebouw waarin het allemaal draait om een gezonde, duurzame en flexibele werkomgeving en natuurlijk om tevreden gebruikers.

Altijd grip op waar, wanneer en met wie je werkt Gemak en gezondheid zijn nog nooit zo belangrijk geweest

Van basis naar beter
Dit ideaal is ook voor jouw bedrijf of organisatie vandaag al haalbaar. Je stapt al heel laagdrempelig in door de app te combineren met stickers op de werkplekken. Wil je verdere stappen zetten in gemak, grip en inzicht? Bereid het systeem dan uit met led-indicatoren en aanwezigheids-, en telsensoren. Of voeg ook het reserveren van parkeerplaatsen eraan toe. Stap voor stap meer gemak dus, en tegelijk ook meer data en verbeterkansen. 

De PULSE Workspace app is gebaseerd op een bewezen oplossing met reeds tienduizenden gebruikers. Met de PULSE Workspace app ben je dus helemaal klaar voor een toekomst waarin je flexibeler en slimmer werkt dan ooit, en je gebouwen zo efficiënt mogelijk benut. 

Pulse Workspace app is in nauwe samenwerking met Iotspot ontwikkeld. Afgelopen jaren heeft Iotspot zich ontwikkeld tot een organisatie met een gemotiveerd team en een waardevolle partnernetwerk. Hun visie is om samen te streven naar een aantrekkelijke werkomgeving en te zorgen voor een duurzame toekomst. 

Ga voor direct inzicht

Wil jij weten wat de Pulse Workspace app voor jou kan betekenen? Gerard helpt je graag.