Veiligheid voorop!

Veilig werken staat bij Strukton Worksphere voorop! Hier zijn we samen voor verantwoordelijk: van timmerman tot aan directeur. Hoe zorgen we dat het werken veilig blijft? Halfjaarlijkse verzamelen we ervaringen, leermomenten en successen in onze Veiligheidsupdate en delen we dit. Nieuwsgierig? Lees hier onze eerste uitgave van de Veiligheidsupdate.

De eerste uitgave van de Veiligheidsupdate is een feit! Vanaf nu delen we onze ervaringen op en rondom de bouw. Van leermomenten tot succesmomenten. Want alleen samen kun je veilig werken voor elkaar krijgen. In deze eerste uitgave nemen we een kijkje bij Strukton Worksphere – Projecten.  Interessant! 

Het werken op de bouw brengt veiligheids- en gezondheidsrisico’s met zich mee, voor onszelf en voor onze omgeving. Sommige werkzaamheden die er uitgevoerd worden, zijn in potentie zelfs levensgevaarlijk. Daarom zijn zowel veiligheid en gezondheid topprioriteit binnen Strukton Worksphere. Voor iedereen uit en thuis, 24/7 (24SAFE).

Veilig (en gezond) werken doe je samen. En dat delen we met iedereen die er mee te maken heeft. Met de introductie van de Veiligheidsupdate verzamelen we verhalen uit de organisatie en de bouwplaats. Iedere uitgave staat er een entiteit in de spotlight en dit keer zijn hebben we een kijkje genomen bij Projecten. Zo verteld Frank de Garde (Directeur Projecten) wat volgens hem de key van veilig werken is, deelt Bilal Çelik (uitvoerder) hoe hij ‘goed voorbeeld, doet goed volgen’ inzet en lezen we welke project de Gouden Bokaal heeft uitgereikt gekregen. Leuk en inspirerend tegelijk!

Nieuwsgierig? Klik op de de button hieronder en download onze allereerste Veiligheidsupdate 2021.