Real Estate Futureproof: ben jij erbij?

Online beurzen; ook dit is de nieuwe werkelijkheid. 30 juni t/m 2 juli vindt het online evenement Real Estate Futureproof plaats. Wij zijn erbij! Jij ook?

Beurzen, congressen, presentaties: in deze coronatijd is het niet mogelijk om met veel mensen samen te komen. Geheel passend bij onze strategie doen we dat wel op de digitale manier. Zo ‘staan’ we op de ‘online beurs’ Real Estate Futureproof. Ook online biedt Strukton Worksphere een interessant programma aan.

Ontmoet Strukton Worksphere

Luister naar onze keynote op de Main Stage. Of duik de inhoud in en sluit aan bij themagesprekken aan onze rondetafels. Als beursbezoekers kijk en luister je mee. Heb je vragen? Doe mee via de chat. Of loop een rondje over de digitale beursvloer: collega’s staan digitaal klaar om je vragen te beantwoorden.

Sluit jij aan bij de rondetafel ‘Zonder data geen gezonde werkomgeving’ op dinsdag 30 juni van 11.30 – 11.55 uur? Gebruikers en gebouweigenaren hebben allen te maken met de gevolgen van het coronavirus. Waar helpt gebouw- en omgevingsdata ons nu echt, kijkend naar gezondheid en duurzaamheid?

Ben jij 30 juni om 15.00 uur aanwezig bij de main stage? In zijn keynote gaat Joop Bosman, IT-manager, in op de Digital Twin. Wat betekent het gedachtengoed van een digital twin voor vastgoedeigenaren en vastgoedbeheerders?

Vanuit het netwerk #samensterkFM geeft collega Henk Smit op woensdag 1 juli om 13.00 uur een pitch met als onderwerp ‘Op welke manier kun je de luchtkwaliteit waarborgen zonder grote investeringen te doen op korte termijn?’

‘Wie beheer(s)t uw data?’ is de vraag voor het rondetafelgesprek op woensdag 1 juli om 14.30 uur. Er worden steeds meer sensoren in gebouwen toegepast, maar wie is de eigenaar van die realtime en historische data?

Op de laatste beursdag alweer woon je de rondetafel ‘Digital Twin: the single source of thruth?’ bij op donderdag 2 juli om 14.30 uur. Gebouwen genereren data, vaak vanuit gefragmenteerde data-silo’s. Data worden niet integraal benut. Wat wil de gebouweigenaar? Zijn er alternatieven?

Natuurlijk ben je iedere dag van harte welkom in onze online stand. Dagelijks van 15.15 – 16.00 uur staat de standbemanning klaar voor alle vragen.

Meld je aan

Online beurzen; ook dit is de nieuwe werkelijkheid. Wij zijn erbij! Jij ook? Meld je aan en reserveer 30 juni t/m 2 juli in je agenda. Schrijf je gratis in voor Real Estate Futureproof via deze link
We ontmoeten je graag volgende week tijdens dit online evenement.

Bestel jouw toegangskaart Lees meer

Mis onze keynote en rondetafelsessies niet, meld je aan voor dit online event en bestel hier je gratis toegangskaart Ontdek onze nieuwsberichten, verhalen en projecten

Bestel jouw toegangskaart Lees meer

Mis onze keynote en rondetafelsessies niet, meld je aan voor dit online event en bestel hier je gratis toegangskaart Ontdek onze nieuwsberichten, verhalen en projecten