Jeroen Schortinghuis, Hoofd werkvoorbereider Projecten Bouw

Ik werk bij Strukton Worksphere omdat ik hier de kans krijg aan uitdagende projecten mee te werken. Ik ben begonnen als stagiair Bouwkunde en inmiddels de kans gekregen om als Hoofd Werkvoorbereider op een groot complex bouwproject te werken.

Leren van ervaren collega’s

Ik ben onderaan de ladder begonnen door eerst de techniek in te duiken en zo de kneepjes van het vak te leren. De ervaringen die je opdoet kan ik nu gebruiken om mensen aan te sturen in mijn huidige functie. Ik heb goede begeleiding gehad om hier te komen. Dat krijg je niet alleen door cursussen en opleidingen, die Strukton aanbiedt, maar ook door te leren van ervaren collega’s. Ik kon met mijn vragen altijd overal terecht.. Het mooie hieraan is de wisselwerking tussen ervaren en onervaren. Dat geeft heel vaak mooie resultaten en vernieuwende inzichten. 

Wat mij trekt? De uitdagende projecten

Binnen Strukton Worksphere heb ik een hoop ervaring op kunnen doen binnen grote complexe projecten. Projecten waar ik met veel plezier op terugkijk zijn het stadskantoor en busstation in Zaandam, de OV-terminal in Den Haag Centraal Station, het station van Alkmaar, Hogeschool Utrecht en belangrijke overheidsgebouwen. Bij elk project leer je steeds meer en die ervaringen neem je mee in je ontwikkeling. Ik wil veel technische ervaring opdoen en niet te snel groeien. Neem de tijd, dan wordt je inhoudelijk een sterke gesprekspartner van. Binnen Strukton krijg ik die mogelijkheid. 
 

Strukton is voor mij bijzonder omdat de disciplines bouw, elektrotechniek en werktuigbouw (B, E, W) samen komen binnen één organisatie.

Jeroen Schortinghuis, hoofd werkvoorbereider bouw projecten

Strukton Worksphere levert maatwerk

Strukton is voor mij bijzonder omdat de disciplines bouw, elektrotechniek en werktuigbouw (B, E, W) samen komen binnen één organisatie. Ik vind het mooi om te werken met contractvormen van deze tijd (UAV, UAV-GC & Bouwteam). Het vergt een multidisciplinaire (en dus integrale) afstemming van de B, W en E-disciplines. Als je van standaardisering houdt, moet je niet voor Strukton kiezen. Er moet hard gewerkt worden, met elkaar en met de klant. 

Volop ruimte voor ontwikkeling

Ik wil me blijven ontwikkelen, de eerste stap is gezet. Wie weet wat de toekomst brengt. Zo lijkt leiding geven aan projecten me een mooie volgende stap. Ik merk dat bij Strukton heel veel mogelijk is, als je maar laat zien dat je er voor gaat en je kwaliteiten toont. Als je met een goed idee komt voor je ontwikkeling wordt daar positief op gereageerd. Ik zou het bedrijf zeker bij anderen aanbevelen.

 

Ook werken in werkvoorbereiding

Zie jij jezelf al zitten in een baan als die van Jeroen, werkend aan bijzondere projecten of juist het voorbereiden van beheer en onderhoud? Door het hele land zijn we op zoek naar werkvoorbereider E, W én B!