Integraal samenwerken aan verduurzaming en innovatie

De High Tech Campus wil in 2025 de meest duurzame en innovatieve campus van Europa zijn. Als strategisch partner schetst Strukton Worksphere de roadmap om deze ambitie waar te maken.

De High Tech Campus Eindhoven staat bekend als de slimste vierkante kilometer van Europa. De ambitie reikt echter verder: in 2025 wil de Campus de meest duurzame en innovatieve campus van Europa zijn. Acht strategische partners werken met Campus Site Management integraal aan de facilitaire component van deze ambitie. Strukton Worksphere is er hier één van, met onder zijn hoede het beheer en onderhoud van de technische installaties én diverse businesscases voor duurzaamheid en slimmer onderhoud.

Roadmap verduurzamen
Strukton Worksphere leverde een roadmap met een route voor verduurzaming voor de komende 15 à 20 jaar. Deze roadmap maakt verduurzamingsacties in tijd inzichtelijk en laat zien waarvoor we het doen. We weten nu bijvoorbeeld dat we met bepaalde integrale duurzaamheidsoplossingen het gasverbruik in de multi tenant gebouwen binnen 10 jaar met 97 procent terug kunnen dringen.

Lees meer over het verduurzamen bij de High Tech Campus in deze paper.

Whitepaper & cases

Deze paper is de volgende in een reeks waarmee Strukton Worksphere inhoud aan geeft aan de duurzaamheidsambities van onze opdrachtgevers. Meer weten over duurzaamheid? Download onze whitepaper.