Strukton Worksphere lanceert nieuwe arbeidsmarktcampagne

Vandaag lanceert Strukton Worksphere een nieuwe wervingssite die stil staat bij waarom het zo fijn is om bij Strukton Worksphere te werken.

Werken in en om gebouwen kan heel onzichtbaar werk zijn. Dat is onterecht, want er gaat een hoop kennis en kunde schuil achter de comfortabele en veilige omgevingen waarin onze klanten zich dagelijks bevinden.

Daarom vond Strukton Worksphere het tijd om daar iets aan te doen. Vandaag lanceert zij een nieuwe campagne waarin de mensen achter het werk in de gebouwen de hoofdrol spelen. Collega’s vertellen waarom zij kiezen voor Worksphere, waar de systemen op orde zijn, de cultuur informeel en de lijnen kort.

Nieuwsgierig? Kijk snel op www.werkenbijstruktonworksphere.nl! Wil jij ook op de hoogte blijven van de verhalen van Strukton Worksphere? Volg/like/share dan de splinternieuwe ‘werkenbijstruktonworksphere-accounts op: Facebook, Twitter, Linkedin.

NIEUWSGIERIG? Wij zijn altijd op zoek naar vaklieden. Denkers en doeners met liefde voor bouw en techniek. Ga snel naar de speciale webpagina en maak kennis met onze verhalen.

KOM WERKEN BIJ STRUKTON WORKSPHERE