Breder dienstenpakket industriële klanten

Strukton Worksphere en Wilee Techniek maken bekend dat per 10 oktober 2016 Wilee Techniek onderdeel zal uitmaken van Strukton Worksphere.

Beide bedrijven tekenden daartoe de desbetreffende overeenkomst. Hiermee verbreedt Strukton Worksphere zijn dienstenpakket voor industriële klanten.

Het in Leeuwarden gevestigde Wilee Techniek is een moderne productie- en procesautomatiseerder. De specialisten van Wilee Techniek hebben gedetailleerde proceskennis van de food en non-food sector. Strukton Worksphere biedt zijn klanten in de industriële markt een (voedsel)veilig, energiezuinig en gestroomlijnd productieproces met zo kort mogelijke doorlooptijden.

Met kennis van elektrotechniek & instrumentatie, industriële automatisering en procestechniek levert Strukton Worksphere een multidisciplinaire bijdrage aan de modificatie en optimalisatie van het productieproces bij zijn klanten. De overname van Wilee Techniek met zijn activiteiten van ontwerp tot en met de implementatie in het automatiseringsproces is een goede aanwinst voor het realiseren van de doelstellingen van Strukton Worksphere in het industriële marktsegment.

‘We share our knowledge and experience, but also complement each other in specific technical and market areas. Together, we can offer our clients a wider range of services and products.’
Henk Lier, project director Industrie Strukton Worksphere

Continuïteit in de industrie

Samen met u realiseert Strukton Worksphere een kwalitatief hoogwaardige werk- en productie-omgeving, waarin uw medewerkers efficiënt en gezond kunnen werken. Samen met u regelen wij alle technische installaties procestechnisch optimaal in, opdat het productieproces veilig en gestroomlijnd verloopt.