Over ons

Iedereen heeft recht op een comfortabele, veilige en bereikbare wereld, nu en in de toekomst. Daarvoor zetten wij ons al 100 jaar in.

Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden duurzame infrastructuur en passen daarvoor hoogwaardige technologie, domeinkennis en vakmanschap toe. Wij richten ons op onderhoud en projecten met een sterke technologiecomponent en op projecten waarvoor onze specialismen het verschil maken.

Onze ruim 6.000 medewerkers in onze thuislanden in Europa zijn goed voor een omzet van 1,916 miljard euro.

Missie

Wij willen bijdragen aan de veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid van infrastructuur. Spoor, wegen en energie. Daarvoor ontwikkelen en integreren wij technologie├źn en oplossingen. Wij prikkelen opdrachtgevers tot het kiezen voor contractvormen met ruimte voor duurzaamheid en innovatie. Wij staan voor een zorgvuldige, integere en duurzame manier van ondernemen en willen de sector daarin stimuleren. Deze manier van ondernemen combineren wij met aandacht voor functionaliteit, kwaliteit, levensduur en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Wij opereren vanuit twee werkmaatschappijen en gespecialiseerde portfoliobedrijven. Onze kracht zit hem in de integratie van onze specialismes en die van ketenpartners. Onze werkmaatschappijen zijn:

  • Strukton Rail
    Onderhoud, beheer, vernieuwing en aanleg van spoorinfrastructuur (lightrail en heavyrail) en integratie met andere OV-systemen.
  • Strukton Civiel
    Ontwerp, realisatie, beheer en onderhoud van civiele infrastructuur. Wegen en kunstwerken (bruggen, tunnels, sluizen).